17 localitati sibiene beneficiaza de Ordonanta 28

Hila Ovidiu

17 localitati din judetul Sibiu vor beneficia de finantare pentru proiecte de canalizare, apa, modernizare drumuri sau infrastructura sociala cu bani de la Guvern prin Programul National de Dezvoltare Locala. Primarii au semnat marti contractele.

21.04.2015 08:54Marti s-au semnat la Consiliul Judetean 17 contracte de finantare pentru 17 localitati ale judetului. Suma alocata pentru finantarea lucrarilor de infrastructura pe Progrramul National de Dezvoltare Locala este de 21 de milioane de lei. Lucrarile finantate in acest an vizeaza infrastructura de apa, pe cea de canalizare, modernizarea drumurilor de interes local, a celor judetene si proiecte de infrastructura sociala. De finantare pentru apa beneficiaza localitatile Sura Mica, Rau Sadului, Boita, Laslea, Apoldu de Jos, Blajel, Mosna, Pauca, Loamnes, Merghindeal si Biertan. Banii alocati pentru infrastructura de canalizare merg catre Seica Mica, Vurpar, Loamnes, Mosna, Pauca si Altana. Turnu Rosu a primit suma de 320 de mii de lei pentru infrastructura sociala. Drumuri locale vor fi modernizate in Arpasu de Jos, Cartisoara si Loamnes iar la nivel de judet s-au alocat bani pentru drumul judetean 104 G Sacadate-Nou, 105 D Carta-Agnita, 142 B Blajel-Bazna-Boian-limita de judet Alba si 142 J Seica Mare-Seica Mica. Banii sunt bine veniti pentru toate primariile care au reusit sa isi depuna proiectele. Finantarea va continua si in perioada urmatoare, mai ales pe segmentul de apa potabila si canalizare. Prioritatea numarul II va fi infrastructura de drumuri judetene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consolidarea societatii civile pentru dezvoltare prin promovarea parimoniului

Tot mai multe institutii, asociatii si ONG-uri isi dau mana pentru a salva cladirile de patrimoniu. Cel mai nou proiect de acest gen a fost lansat miercuri, se numeste “TransylvaNET” si intruneste specialisti din 3 judete. Un obiectiv important al proiectului este acela de a-i informa pe cetatenii care detin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro