13 decembrie, termenul limita pentru amenajarile de cablaj metropolitan din oras

Hila Ovidiu

Lucrarile de amenajare a tubulaturii pentru cablaj metropolitan pe cele 5 bulevarde ale orasului unde sunt prevazute aceste interventii vor dura pana in decembrie. Firma care face sapaturile s-a angajat sa repare si carosabilul sau trotuarele acolo unde s-au facut interventii.

Pe Calea Dumbravii pe sensul de mers dinspre Cimitir spre Bulevardul Milea tubulatura a fost deja introdusa. S-a trecut la refacerea trotuarelor pe tronsonul dintre strada Lamaitei si Cimitirul Municipal. Pe cealalta parte a carosabilului a fost amenajata tubulatura pe tronsoul dintre strazile Dimitrie Anghel si Argersului. Lucrarile trebuie sa fie gata pana la data de 8 noiembrie. Pe Coposu ingroparea tubulaturii a fost finalizata, ba mai mult s-a trecut si la reparatii. S-a inceput cu partile de carosabil acolo unde a fost necesara traversarea strazii cu sapatura iar in scurt timp vor fi refacute si trotuarelor. Interventiile trebuie sa se finalizeze pana la 1 noiembrie. De saptamana viitoare vor incepe reparatiile la trotuare si pe Bulevardul Victoriei. Aici trotuarele vor fi complet reparate pana la data de 13 decembrie. Pe Alba Iulia toate interventiile trebuie sa fie gata pana in 8 noiembie. Pana la momentul de fata pe partea dreapta a fost introdusa tubulatura pana la raul Cibin urmand sa se intervina peste pod si sa se faca legatura cu tronsonul deja finalizat. Pe partea stanga tuburile au fost introduse in subteran cu exceptia zonei podului de cale ferata. Aici deja se fac reparatii pe tronsonul cuprins intre strazile Carlova si Strandului. Pe Bulevardul Vasile Milea reparatiile vor incepe saptamana viitoare. Pana in prezent, pe partea cu unitatea militara tubulatura subterana a fost amenajata pe portiunea dintre sensul giratoriu de la intersectia cu Dumbravii si pana la strada Semaforului. Pe cealalta parte a strazii tubulatura a fost introdusa pe segmentul dintre Luptei si Rahovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu pe strada Siretului

Sufrageria unui apartament de pe strada Siretului din Sibiu s-a facut scrum sambata noaptea. Pompierii au interventit cu mai multe autospeciale pentru a stinge flacarile. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Panica pe strada Siretului sambata noaptea dupa ce intr-un apartament de la etajul 3 a izbucnit un incendiu. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro