“ Cadou” de 8 Martie pentru soferi

Hila Ovidiu

Politistii rutieri sibieni pregatesc o surpriza de amploare pentru conducatorii auto. Chiar de 8 Martie oamenii legii vor desfasura pe toate drumurile nationale, o ampla actiune pe linia prevenirii si depistarii consumului de alcool la volan.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, politistii rutieri sibieni pregatesc o “surpriza” pentru conducatorii auto. Dat fiind faptul ca este Ziua Internationala a Femeii si majoritatea soferilor vor dori sa inchine un pahar in cinstea femeii iubite, politistii vor desfasura in cursul serii si al noptii ample actiuni pe linia prevenirii consumului de alcool la volan, pe toate drumurile din judet. Oamenii legii incearca sa previna astfel evenimentele nedorite in care multe persoane ajung de la chef, direct in spital, dupa ce au fost victimele unor accidente rutiere. Paralel, in aceasta saptamana, vor avea loc si actiuni pe linia combaterii vitezei excesive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferii sibieni adora sa parcheze ilegal

Avem aproxiativ 10 mii de locuri de parcare in municipiu insa acestea par sa nu fie de ajuns. Avem si un utilaj care ridica masinile parcate neregulamentar insa soferii indisciplinati nu se mai tem nici de acesta. La tot pasul pot fi intalnite autoturisme parcate aiurea care de cele mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro