Ziua usilor deschise la Parchet si la tribunal

Hila Ovidiu

Elevii si studentii au avut ocazia sa vada cum se lucreaza si cum se desfasoara activitatea intr-o institutie care asigura, cel putin la nivel teoretic, triumful justitiei. Zeci de elevi au trecut pragul Tribunalului Sibiu si chiar au asistat la sedinte de judecata, in vreme ce studentii de la Drept au preferat sa viziteze Parchetul de pe langa Tribunal.

Ziua de 25 octombrie este Ziua Europeana a Justitiei, iar cu acest prilej Tribunalul si Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu si-au deschis larg usile pentru a-i primi pe cei dornici sa afle mai multe despre cum se desfasoara procesul justitiei intr-o astfel de institutiei. Inca de la primele ore ale diminetii elevii de liceu au luat cu asalt Tribunalul Sibiu. Tinerii au facut turul institutiei, au fost inclusiv la registratura si la biblioteca, dar atractia turului a constituit-o sala de judecata. La parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, in schimb, au venit peste 80 de studenti la drept. Acestia au vrut sa vada cum arata o sala de sedinte si sa afle din gura procurorilor cum se instrumenteaza un caz.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Armatei sarbatorita cu depunere de juramant la AFT

Ziua Armatei Romane sarbatorita cu mare fast la Sibiu. Pe parcursul intregii zile au avut loc depuneri de coroane si diferite ceremonialuri. Tot joi tinerii care sunt in anul I la Academia Fortelor Terestre au depus juramantul Ziua Armatei a fost sarbatorita cu mare fast la Sibiu. Depuneri de coroane, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro