Ziua pompierilor sibieni

Hila Ovidiu

Pentru prima orara in 80 de ani de existenta, pompierii sibieni au sarbatorit o zi  a lor. Evenimentul a fost marcat prin vernisaje de expozitii si porti deschise pentru toti cei care au vrut sa ii cunoasca si sa le cunoasca munca.

Pompierii sibieni au fost sarbatoriti luni. Ziua aniversara le-a fost dedicata in cinstea celor 80 de ani in care si-au riscat viata pentru a salva alte vieti. Luni s-au implinit si 80 de ani de cand legea pompierilor a fost publicata in Monitorul Oficial. In baza acesteia a fost infiintata la Sibiu prima companie de pompieri militari compusa dintr-un comandant, doi subofiteri si 40 de oameni de trupa. De ziua lor, pompierii sibieni au primit cu bratele deschise copii din mai multe scoli ale judetului. Au fost premiati cei care au participat la un concurs organizat de ISU Sibiu si au beneficiat de un tur ghidat cei care au fost interesati sa cunoasca activitatea salvatorilor sibieni.

Cei mici au fost mai mult decat incantati de activitatea pompierilor.

La momentul de fata ISU Sibiu este compus din detasamente la Sibiu, Medias, Agnita si Miercurea Sibiului. Alte doua puncte de lucru au fost infiintate puncte de lucru la Avrig si Saliste.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

BCR investeste in educatia financiara a prescolarilor

Banca Comercială Româna, Asociația pentru Promovarea Performanței în Educație, Ministerul Educației și Infomedia România au lansat programul „De la Joc la Educație Financiară” sub forma unui proiect pilot prin care 23.000 de preșcolari din șapte județe, București, Sibiu, Dolj, Constanța, Cluj, Timiș, Iași, vor primi gratuit suportul de curs, manuale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro