Ziua Politiei Romane, sarbatorita printre elevi la Sibiu

Buna Vestire este prilej de sarbatoare pentru politistii sibieni. Luni s-au implinit 197 de ani de la atestarea documentara a Politiei Romane Moderne. De ziua lor, oamenii legii au ramas printre sibieni iar curiorii au putut sa le cunoasca activitatea si chiar sa traga cu arma.

In fiecare an, Buna Vestire este prilej de sarbatoare pentru politisti. Se sarbatoresc aproape 200 de ani de la momentul la care a fost infiintata Politia Romana Moderna.

Cei care au furat startul evenimentelor dedicate Zilei Politiei Romane au fost oamenii legii din Agnita care au organizat duminica un concurs de indemanare cu tematica rutiera. Copiii s-au bucurat si de o tombola cu premii surpriza.

In cursul acestei zile politistii au depus coroane la Monumentul Eroilor Revolutiei din Decembrie 1989 iar mai apoi oamenii legii si-au sarbatorit ziua printre sibieni. I-au vizitat elevi dornici sa le cunoasca activitatea.

Scolarii au fost incantati in primul rand de prezentarile de armament.

Printre cele mai gustate momente de catre public au fost si reprezentatiile celor doi caini veniti de la Centrul Chinologic Sibiu. Ares, unul dintre cateii care sunt scoliti aici a facut furori printre doamne si domnisoare. Dupa ce va termina cursurile, frumosul patruped se va ocupa de salvari in mediul natural.

O alta atractie maxima pentru tineri a fost trasul cu arma. Totul s-a intamplat intr-un cadru securizat, fara gloante adevarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modernizare pe bani europeni la Primaria Sibiu

Municipalitatea sibiana se modernizeaza cu bani europeni. Proiectul are o valoare de peste 3,1 milioane de lei iar la capatul implementarii acestuia administratia locala ar urma sa fie mai performanta iar depunerea ori eliberarea documentelor sa se faca mult mai usor si fara a fi necesara prezenta in fata ghiseului. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro