Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorului

Hila Ovidiu

Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Sibiu  au fost astazi in marile magazine pentru a asculta nemultumirile si reclamatiile consumatorilor. Aceasta activitate se inscrie in cadrul planului de actiuni dedicate Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorului. Paralel, se desfasoara o serie de concursuri organizate de OPC si Inspectoratul Scolar Judetean, concursuri ce se adreseaza copiilor.

Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului Sibiu a dorit ca de 15 martie, Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorului, sa fie mai aproape de oameni, de consumatori in speta. Astfel, inspectorii OPC s-au aflat joi in marile magazine din oras, pentru a oferi consultanta cumparatorilor si pentru a le asculta nemultumirile. Nici cei mai mici dintre sibieni nu au fost uitati. OPC impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean va organiza o serie de concursuri care au drept tema “protectia consumatorului si drepturile consumatorului” si care se adreseaza copiilor din scolile si liceele sibiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Termen limita pentru declaratia pe profit

DGFP Sibiu anunta ca declaratia anuala de impozit pe profit pentru anul 2011 trebuie sa o depuna toti contribuabilii, la organul fiscal competent, pana la data de 25 martie 2012, cu exceptia contribuabililor care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor şi a plantelor tehnice, pomicultura si viticultura si a organizatiilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro