Ziua Internationala a Sportului

Hila Ovidiu

Zeci de elevi de la Scoala Gimnaziala Popovici Barcianu din Rasinari si tineri din Centrele de Incluziune ale Sibiului au participat vineri la competitii sportive. Evenimentele au avut loc cu ocazia Zilei Internationale a Sportului.

Aproximativ 30 de elevi au participat vineri la competitii de fotbal si de sah. Micutii provin atat din cele doua scoli ale Rasinariului cat si din Centrele de Incluziune din Sibiu. Scolarii au sarbatorit astfel Ziua Internationala a Sportului. Gazdele, cei de la Scoala Gimnaziala Popovici Barcianu spun ca sunt obisnuiti cu astfel de evenimente.

Pentru aceasta activitate si-au dat mana autoritatile din Rasinari, reprezentantii Scolii Barcianu dar si membrii ai Arhiepiscopiei Sibiului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coada la ISJ

Zeci de tineri care vor un loc de munca la catedra de anul viitor au facut vineri coada la usa Inspectoratului scolar. A fost ultima zi de depunere a cererilor de inscriere. Vineri a fost ultima zi in care viitorii dascali si-au mai putut depune cererile de inscriere. Zeci de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro