Ziua Antifumat sarbatorita mai devreme la Sibiu

Hila Ovidiu

Sibienii au avut marti ocazia de a-si verifica greutatea, glicemia si tensiunea arteriala gratuit. Actiunea a fost organizata de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica si studentii de la medicina. Actiunea a avut loc cu prilejul Zilei Mondiale fara Tutun ce va avea loc in 31 mai.

Zeci de oameni s-au adunat inca de la primlele ore ale diminetii pentru a-si face determinarile gratuite. Acestia au primit explicatii vis-a-vis de problemele de sanatate pe care le pot preveni, dar si sfaturi cu rivire la tratarea lor. Printre cei care si-au verificat starea de sanatate s-au numarat si membrii unei echipe Eveniment tv! Actiunea a avut loc cu ocazia Zilei Mondiale fara Tutun ce se va sarbatori la nivel mondial in data de 31 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a semnat inca un contract de lucrari la strazi

In curand vor incepe lucrari de reabilitare pe inca cinci strazi. Marti a fost semnat contractul pentru pachetul Strand Turnisor. Acesta valoreaza aproximativ 1,5 milioane de euro si se deruleaza pe o perioada de un an. Marti la Primaria Sibiu a fost semnat contractul pentru pachetul de strazi Strand-Turnisor. Acesta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro