Zilele Filmului Maghiar, pentru prima data la Sibiu

Hila Ovidiu

Iubitorii filmului maghiar sunt asteptati la Centrul Cultural Habitus si in Atrium Classic Cafe pentru a viziona o selectie de filme documentare, de animatie, scurt metraje, filme artistice, istorice, de fictiune. Proiectiile vor avea loc pana in data de 18 martie, in cadrul primei editii a Zilelor Filmului Maghiar la Sibiu.

Sibiul gazduieste pentru prima data Zilele Filmului Maghiar. Evenimentul se desfasoara pana in data de 18 martie, la Centrul Cultural Habitus si in Atrium Classic Cafe. Pa parcursul intregului eveniment vor rula filme documentare, de animatie, scurt metraje, filme artistice, istorice, de fictiune, etc. produse atat in tara cat si peste hotare. Filmele prezentate sunt rezultatul unor selectii ale organizatorului impreuna cu partenerii sai iar proiectiile vor fi insotite si de intalniri cu producatorii si cu reprezentanti ai unor institutii de film. In cadrul programului a fost inclus un maraton in localitati din jurul municipiului unde traiesc comunitati de maghiari  – Agnita, Medias, Ocna Sibiului, Sacadate, Boarta – si se vor prezenta unele dintre filmele maghiare ce vor rula si in Sibiu. Toate filmele prezentate vor fi subtitrate in limba romana iar intrarea va fi gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3500 de sibieni au primit ajutor de incalzire

3500 de sibieni au beneficiat si in aceasta iarna de ajutor pentru incalzire. La finele lunii martie se va incheia perioada de acordare a acestor bani. Cei mai multi solicitanti au folosit gazele naturale pentru incalzire. 5 luni de zile au beneficiat de aceste ajutoare. Ultima zi in care mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro