Zilele Culturale la final

Hila Ovidiu

Editia de primavara a Zilelor Culturale ale judetului se incheie in acest weekend pe Valea Hartibaciului. In centrul atentiei vor fi localitatile Agnita, Bruiu si Merghindeal.

indexSfarsitul saptamanii vine cu ultimele doua zile de distractie pentru fanii Zilelor Culturale ale Judetului Sibiu. Zona vedeta din aceasta ultima saptamana este Valea Hartibaciului. In centrul atentiei se vor afla localitatile Merghindeal, Bruiu si orasul Agnita. Distractia incepe la Merghindeal sambata la ora 10.00 si ii vizeaza pe cei mici. Pentru ei Caravana Astra Film a pregatit cele mai savuroase documentare. O ora mai tarziu Teatrul Gong le face cunostinta cu Greierele aproape faimos. Din programul zilei ai fac parte intalniri de lectura si muzica clasica.
La Bruiu ziua debuteaza cu Festivalul „Obiceiuri si Traditii” iar duminica tot aici va avea loc un spectacol folcloric de zile mari cu Junii Sibiului si artisti de renume din muzica populara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu la un adapost de animale

24 de animale au ars de vii intr-un incendiu izbucnit la un adapost in apropiere de Medias. Pompierii s-au luptat aproape doua ore in continuu cu flacarile. Un adapost de animale a ars in totalitate cu tot cu animalele din el. Totul s-a intamplat in apropiere de Medias. Timp de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro