Votul la moţiunea de cenzură, în desfăşurare; Ponta şi-a exprimat opţiunea

Hila Ovidiu

Parlamentarii votează, la ora transmiterii acestei ştiri, secret, cu bile, moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului, reprezentanţii PSD şi UNPR anunţându-şi doar prezenţa în sală, fără a merge să voteze, singurul din coaliţie care şi-a exprimat opţiunea până acum fiind premierul Ponta.Primii parlamentari invitaţi să-şi exprime opţiunile au fost membrii Camerei Deputaţilor.Votul este secret, cu bile.Pentru a fi adoptată, moţiunea ar trebui să fie votată de 278 de parlamentari, adică jumătate plus unu din numărul aleşilor.

Blaga: Ponta e „disperat”. Să demisioneze ca premierul Moldovei

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a spus vineri că România este în „plină criză”, determinată de premierul Victor Ponta. care arată ca „un politician disperat” şi vrea să rămână „agăţat” de scaunul de la Palatul Victoria, îndemnându-l să-şi dea demisia, „ca premierul Moldovei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

MOTIUNEA DE CENZURA A FOST RESPINSA CU 194 DE VOTURI PENTRU

Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a fost respinsă, fiind înregistrate 194 de voturi „pentru”, faţă de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind „împotrivă”, iar 7 anulate.Şedinţa a fost condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu ZgoneaLa şedinţă au participat premierul Victor Ponta şi membrii guvernului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro