Vointa, fara Selimbar

Hila Ovidiu

Cel putin deocamdata echipa locala de fotbal, CSU Vointa, nu va primi in denumirea oficiala si numele de „Selimbar” Anuntul oficial a fost facut chiar de catre presedintele echipei, care a tinut sa precizeze ca noua denumire, care va intrat in cele din urma in denumirea oficiala a echipei, nu vine de la numele comunei.

Presedintele CSU Vointa a tinut sa lamureasca lucrurile in ceea ce priveste denumirea oficiala a echipei. Desi se dorea inserarea numelui de “Selimbar” in denumirea oficiala, deocamdata s-a renuntat la acest lucru. De asemenea Hambasan a tinut sa precizeze faptul ca nu era vorba despre denumirea de “Shelimbar”, de la numele localitatii, ci “Selimbar”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tabara de comunicare si teatru la Cisnadioara

Tineri din intreaga tara sunt asteptati, incepand de luni, la Tabara Nationala de Comunicare si Teatru pentru Tineret organizata de Directia Judeteana pentru Tineret si Sport la Cisnadioara. Directia Judeteana pentru Tineret si Sport organizeaza in perioada 20-26 august, la Centrul de Agrement de la Cisnadioana, Tabara Nationala de Comunicare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro