Vitezomanii, in vizorul rutierilor pana duminica

Hila Ovidiu

Politistii rutieri din Sibiu au demarat o noua actiune de amploare. Vizati sunt si de aceasta data soferii care calca prea tare pedala de acceleratie. Raziile vor avea loc pana duminica inclusiv.

imagesOamenii legii spun ca aceste actiuni au rol de impunere a legii si de consitentizare a participantilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regimului de viteza. Si tindem sa le dam dreptate daca luam in considerare ca de la inceputul anului si pana in prezent in judetul nostru au avut loc 75 de accidente rutiere deosebit de grave. In urma acestora au murit 10 oameni si au fost ranite grav alte 89. 15 dintre accidente au avut la baza viteza. In urma acestora au murit 5 oameni si au ramas mutilati alti 21. Viteza este si la nivel de tara principala cauza de producere a accidentelor rutiere. Din aceasta cauza in prima jumatate a anului s-au produs 716 accidente rutiere in care si-au pierdut viata 181 de persoane si alte 775 au fost ranite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bac 2015: cel mai bun rezultat din ultimii 3 ani

Sibiul a obtinut locul IV in topul judetelor cu promovabilitate mare la examenul de bacalaureat. Anul acesta au reusit sa obtina medie de trecere aproape 77 la suta dintre candidati. Pe primul loc numarul de elevi promovati se numara Colegiul Brukenthal iar la polul opus este liceul din Iacobeni unde […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro