Vitezomani aspru “taxati” de politisti

Hila Ovidiu

La sfarsitul saptamanii trecute politistii rutieri sibieni au retinut zeci de permise de conducere si au intocmit trei dosare penale. In majoritatea cazurilor in care au fost acordate sanctiuni sau retinute permise de conducere a fost vorba despre viteza.

Politistii rutieri sibieni au incheiat, la sfarsitul saptamanii trecute, actiunile desfasurate in cadrul campaniei TISPOL de prevenire a vitezei excesive la volan. In total, doar pentru viteza, au fost retinute de la debutul campaniei 18 permise si au fost acordate peste 1.000 de amenzi. Insa nu doar vitezomanii au fost in colimatorul oamenilor legii. Acestia au intocmit, la sfarsitul saptamanii trecute, 3 dosare penale pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si lipsa permisului de conducere, au retinut 12 permise si au dat peste 240 de amenzi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Weekend incendiar

Sfarsit de saptamana cu adevarat incendiar pentru pompierii sibieni. Acestia au intervenit pentru a stinge mai multe incendii de vegetatie uscata izbucnite in diferite zone ale judetului. Incendiile au fost provocate de persoane care au aprins focuri, apoi le-au lasat nesupravegheate. In numai trei zile, vineri, sambata si duminica, pompierii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro