Viteza i-a lasat fara permis

Hila Ovidiu

559 de sanctiuni contraventionale aplicate si 16 permise de conducere suspendate. Asa arata bilantul actiunilor desfasurate de politistii rutieri pe linia combaterii vitezei excesive la volan. Actiunea s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, atat in municipiu, cat si pe drumurile nationale.

Actiunea pe linia combaterii vitezei excesive la volan desfasurata in weekendul prelungit de Rusalii de catre politistii rutieri sibieni a dat rezultate. Oamenii legii au depistat pe drumurile din judet zeci de soferi vitezomani, iar multi dintre ei au ramas fara permis Actiunea politistilor rutieri s-a desfasurat pe DN 1, DN 7, DN 14 dar si in municipiul Sibiu. Prin oamenii legii au incercat sa combata viteza neregulamentara prin cele 2 forme ale sale, respectiv excesiva si neadaptata la conditiile de drum. Aceste actiuni au avut in primul rand un caracter preventiv si de constientizare a participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a nerespectarii prevederilor legislatiei rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proteste la Cisnadie

Zeci de salvamontisti voluntari si membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din Cisnadie au protestat luni dupa-amiaza fata de decizia de desfiintare a celor doua servicii. Conform protestatarilor, Consilul Local ar fi aduptat “pe ascuns” o hotarare care duce la incetarea activitatii pompierilor si salvamontistilor vountari. Orasul Cisnadie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro