Vine si cel de-al doilea utilaj de ridicari

Hila Ovidiu

Municipalitatea sibiana va veni de hac si masinilor de mare tonaj care sunt parcate neregulamentar. Cel de-al doilea utilaj de ridicari auto a fost deja achizitionat si urmeaza sa ajunga la Sibiu in aproximativ 50 de zile.

Gata!!! Din aceasta vara isi vor lua adio de la masinile parcate aiurea si cei cu microbuze sau masini de teren de mare capacitate. Si asta pentru ca municipalitatea sibiana a achizitionat zilele acestea un nou utilaj de ridicari auto, mult mai performant decat cel existent. Acesta poate pune pe platforma aproape orice tip de masina. Costul sau a fost de peste 300 de mii de lei. Si cel de-al doilea utilaj a fost achizitionat tot in scopul de a-i invata pe sibieni intr-un fel sau altul sa parcheze regulamentar si sa nu mai blocheze circulatia prin incalcarea regulilor de trafic sau…in cele din urma de bun simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fura si lucerna!!!

Nu sunt majori, dar deja sunt experti in furturi. Vorbim despre 3 minori care au cazut in mana oamenilor legii dupa ce au furat lucerna de pe un teren. Acum cei 3 cu varste intre 13 si 15 ani vor trebui sa dea socoteala pentru faptele lor. Trei minori sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro