Viaductul Gara Mica si alte trei strazi intra in lucru

Hila Ovidiu

Viaductul Gara Mica si alte trei strazi vor intra in lucru in perioada urmatoare. Miercuri au fost semnate contractele pentru aceste lucrari. Este vorba de reparatii capitale la viaduct, lucrari de reabilitare a retelelor de apa si canalizare si lucrari de reparatie si modernizare a carosabilului pe strazile Masinistilor, Resita si Teilor.

Municipalitatea a semnat miercuri la pranz contractele pentru lucrarile la Viaductul Gara Mica si inca trei strazi. Cea mai complexa lucrare, cea la viaduct costa mai bine de 1,6 milioane de euro si va fi executat de catre o asociere de firme cu care municipalitatea a mai colaborat si in trecut. Lucrarile la strazi vor presupune pe de-o parte reabilitarea retelelor de apa si canalizare iar pe de alta parte interventii de reabilitare si modernizare a carosabilului, a trotuarelor a iluminatului public, a scarilor pietonale sau a zonelor verzi. Pentru lucrarile de pe strazile Resita si Masinistilor valoarea contractului este de peste 831 de mii de euro, iar pe strada Teilor se vor cheltui peste 413 mii de euro. Toate insa sunt lucrari foarte importante. Cel putin pentru strazi perioada de garantie a lucrarilor este de 4 ani. La ora actuala in oras mai sunt deschise santiere pe strazile contractate in perioada martie-august 2011. la ora actuala Sibiul are aproximativ 100 de strazi reabilitate prin fondurile obtinute de la BERD. Lor li se adauga doua piete si doua viaducturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Uniunea Europeana si iesirea din criza dezbatute la Sibiu

Reprezentantii Biroului de Informare al Parlamentului European al Romaniei si-au dat intalnire la Sibiu. Acestia au discutat despre Uniunea Europeana si iesirea din criza economica. Dezbaterile vin exact in momentul in care Romania  se afla in pragul unei noi recesiuni, iar FMI recunoaste ca programul de austeritate nu a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro