Vanzari record de zahar

Hila Ovidiu

Nici n-a venit bine vara, ca gospodinele s-au si apucat de facut dulceturi si siropuri. Capsunile, visinele sau ciresele sunt vedetele momentului. Iar ca sa faca si ceva economii, pensionarele din Sibiu s-au aprovizionat cu zahar de la CARP.

Desi preturile la fructe de sezon sunt putin cam piperate gospodinele din Sibiu nu se pot obtine sa nu cumpere macar cate un kilogram de capsuni, cirese sau visine pentru a face dulceata. Iar ca sa compenseze cheltuiala cu fructele doamnele din Sibiu au ales sa cumpere zaharul de la ecomomatul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Aici preturile sunt ceva mai accesibile decat in restul magazinelor din oras. Sau cel putin asa pot fi explicate cantitatile foarte mari de zahar vandute in ultima perioada. Produsele de baza care pot fi cumparate de la economatul CARP sunt: zahar, ulei, faina, orez, malai si gris. Acestea se vand la preturi ce se incadreaza in functie de produs intre1,5 si 5,2 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale pete controale efectuate de OPC Sibiu

In luna mai, inspectorii OPC Sibiu nu au prea avut timp de odihna. Ei au avut de cercetat 69 de reclamatii primite de la sibieni si, pe langa acestea, au efectuat si 144 de actiuni de control. In total au acordat 44 de amenzi in valoare de peste 180 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro