Vant puternic si ninsori

Hila Ovidiu

Se strica vremea! Meteorologii au emis o atentionare valabila pana vineri la ora 18.00. Sunt asteptate intensificari ale vantului, precipitatii mixte si chiar ninsori in zonele montane. La Sibiu in cursul zilei de joi a nins aproximativ o jumatate de ora.

hartaInformarea meteorologica a intrat deja in vigoare si va ramane valabila pana vineri la ora 18.00. reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca aceasta poate fi prelungita in conditiile in care regimul termic nu se schimba in cursul zilei de vineri. Vizat este intreg teritoriul tarii. In perioada mentionata sunt asteptate intensificari ale vantului, precipitatii mixte iar in zonele montane ninsori consistente. Mai exact in toate regiunile tarii vantul va sufla cu viteze de pana la 60 de kilometri la ora, iar in zonele inalte, pe crestele muntilor, va depasi la rafala 90 de kilometri. In Transilvania, Maramures, Crisana si local in Moldova precipitatiile vor fi sub forma de lapovita in cursul zilei si chiar ninsoare in noaptea de joi spre vineri dar si in cursul zilei de vineri. La munte vor predomina ninsorile. Precipitatiile vor depasi 20 de litri pe metrul patrat, se va depune un strat nou de zapada, iar in anumite intervale se va ajunge la viscol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 accidente rutiere in Sibiu, ambele din neatentie

2 persoane au ajuns la spital dupa ce au fost implicate in accidente ruriere. In ambele cazuri a fost vorba despre neatentie. Din fericire victimele nu au suferit rani grave. Primul dintre accidente, cel in care a fost ranita o conducatoare auto, a avut loc in jurul orei 14.00 in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro