Vâlcea – L-AȚI VĂZUT?

stiri redactie

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Ocnele Mari efectuează verificări în cazul dispariției unui băiat de 12 ani, domiciliat în orașul Ocnele Mari.

La data de 12 august a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în aceeași zi numitul ROȘCA NICOLAS TEODOR, în timp ce se afla pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, în piața din nord, a plecat de lângă tatăl său, fără să îi spună și fără a se cunoaște destinația.

Tânărul are o înălțime de 1,53 m, greutate 80 kg, față rotundă, ochi căprui, păr de culoare șaten, tuns cu breton.

În momentul plecării de la domiciliu, tânărul era îmbrăcat cu un tricou alb cu înscrisuri pe piept, pantaloni scurți negrii cu inscripția LAVARIS de culoare roz pe piciorul drept și papuci albaștrii din plastic.

Minorul nu este la prima plecare de la domiciliu.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze de urgență Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - S-a stabilit acordarea de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde

Conform Ordonanței de Guvern 115/2020 s-a stabilit acordarea de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, pentru următoarele categorii: Persoane care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari, respectiv 704 lei, în vârstă de 75 de ani împliniți sau peste această vârstă; Persoane/familii fără adăpost, inclusiv cele care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro