Vâlcea – Alcoolemie record, la începutul noului an

stiri redactie

În ziua de 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Brezoi în timp ce desfășurau activități de menținere a ordinii și liniștii publice, dar și pentru combaterea conducerii autoturismelor de către persoane aflate sub influența alcoolului, au oprit pentru control, pe strada Gheorghe Surdu, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din oraș.

Polițiștii au procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 1.32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În momentul în care i-a fost adus la cunoștință că este nevoie să îi fie recoltate probe biologice de sânge la o unitate spitalicească, bărbatul a refuzat recoltarea.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârșii infracțiunii de refuz de recoltare probe biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV-2

În ultimele 24 de ore polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro