VÂLCEA – ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL COVID-19 ÎN ZONELE AGLOMERATE DIN JUDEȚUL VÂLCEA

stiri redactie

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activitățile desfășurate au participat 233 de politiști, jandarmi și polițiști locali, fiind verificate 123 de persoane  și 33 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Primăria Sibiu mulțumește pentru sprijin Asociației Filantropice Olivia Sibiu

Primăria Sibiu se bucură în continuare de sprijinul comunității sibiene care a înțeles că orice ajutor este important pentru a crește calitatea serviciilor sociale oferite persoanelor vulnerabile. Un astfel de sprijin a venit la finalul lunii iunie din partea Asociației Filantropice Olivia Sibiu care a făcut o donație Căminului pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro