„Va vedem din Sibiu”, o noua zi de proteste

2 flashmob-uri impotriva modificarilor legislative din Justitie au avut loc miercuri in Sibiu. Primul dintre ele a avut loc ca mesaj de sustinere a magistratilor in fata Tribunalului Sibiu iar cel de-al doilea in deja celebra “Zona libera de coruptie”. Participantii spun ca inca isi mai doresc o Romanie a normalitatii. Cu lacrimi in ochi, o doamna ne-a marturisit ca se roaga zi si noapte ca fiica ei sa nu fie nevoita sa plece din tara…

Cu ochii plini de lacrimi unii dintre protestatari spun ca nu se poate ca Romania sa ajunga condusa de oameni a caror demnitate este intinata. O femeie spune ca se roaga non-stop pentru ca fiica ei sa aiba sansa de a ramane in tara, de a nu fi nevoita sa ia, ca alti tineri, drumul strainatatii. Doamna a muncit ani de zile in strainatate si, atunci cand s-a intors in tara, a sperat ca fiica dansei va avea sansa unui viitor frumos pe plaiurile natale.

Sunt si sibieni care nu si-au pierdut speranta. Din contra. Considera ca iesirile in strada vor duce pana la urma la normalizarea situatiei in tara noastra.

Au trecut deja mai bine de 170 de zile de cand sibienii isi dau intalnire in fiecare zi  in zona libera de coruptie si cer politicienilor sa dea legi in folosul poporului nu in folosul propriu.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS