„Va vedem” de peste 400 de zile

Hila Ovidiu

Au trecut peste 400 de zile de cand cei de la “Va vedem din Sibiu” vin in fiecare zi in fata sediului PSD pentru a cere un parcurs european pentru Romania. Mai bine de 25 de sibieni au participat si la protestul de marti.

Cateva zeci de sibieni si-au facut timp si in cursul zilei de marti sa participe la protestul tacut al celor de la “Va vedem dinSibiu”. Oamenii au venit cu steagul UE si cu mesaje care indeamna spre o justitie libera si un parcurs european al tarii noastre. Liderii miscarii spun ca desi sunt zile in care oamenii sunt putini, dorinta de a scapa tara din actuala situatie.

Participantii la flashmob-ul din Zona Libera de Coruptie isi doresc  restabilirea statului de drept si trimiterea hotilor acolo unde le este locul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii intra in vacanta la finele saptamanii

Elevii numara zilele care le-au mai ramas pana la vacanta dintre semestre. Aceasta este programata pentru perioada 2-10 februarie 2019. In aceste zile scolarilor li se incheie mediile. Elevii numara saptamana aceasta ultimele zile din primul semestru al anului de invatamant 2018-2019. Pentru cei cu note care insumate dau peste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro