Urmarit international, prins la Sibiu

Hila Ovidiu

Un bucurestean, dat in urmarire internationala, a fost prins si retinut de catre politisti la Sibiu. Barbatul a fost condamnat de catre Judecatoria Vinju Mare la 3 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Politistii sibieni au identificat si retinut pe Niculae Viorel, domiciliat in municipiul Bucuresti, in cursul zilei de marti. Acesta a fost condamnat de catre Judecatoria Vinju Mare la 3 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. Cum nu a fost de gasit, barbatul a fost dat in  urmaărire generala şi internatională din data de 19 octombrie 2011. Acum inculpatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu si urmeaza a fi transferat la penitenciarul unde isi va ispasi pedeapsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paziti-va de talhari

Sezonul estival este perioada in care se produc cele mai multe talharii. Bunurile de valoare precum bijuteriile, portmoneele si telefoanele mobile nu mai sunt mascate de haine groase, asa ca acestea devin tentatii irezistibile pentru hoti. Politistii va sfatuiesc sa va tineti in genti aceste bunuri, iar gentile sa nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro