UN ULTIM OMAGIU – VIDEO

stiri redactie

Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a celui care a fost colegul nostru, asistent medicalDOBRIȚOIU DANIEL, în vârstă de 33 de ani, angajat al Serviciului de Ambulanţă Județean Vâlcea, care a contribuit la salvarea de vieți. A căzut la datorie în lupta cu virusul COVID-19.

Dumnezeu să odihnească în pace sufletul chemat!

Veşnic va rămâne în memoria noastră ca un erou!

Sincere condoleanţe familiei şi celor dragi!

Conducerea Federaţiei Naţionale Sindicale „Ambulanţa” din România, cât şi colegii din toate Serviciile Publice de Ambulanţă, într-un număr aproximativ de 11.000 de angajaţi, sunt alături de familia rămasă îndoliată şi îndurerată, și de colegii din Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea, rugându-l pe Dumnezeu să îi mângâie şi să îi ajute să treacă peste acest ceas greu al despărţirii.

În toate Serviciile Publice de Ambulanţă este declarat doliu şi se va ţine un moment de reculegere de un minut, în data de 5 decembrie 2020, la ora 10.00, când sirenele şi sistemele luminoase ale ambulanţelor vor funcţiona continuu în acel minut. Înmormantare va avea loc în cimitirul din satul Bârlogu, comuna Stoenești, județul Vâlcea.

Organizarea momentului de reculegere, ca un ultim omagiu anunțat, revine conducerii unității și conducerii sindicatului reprezentativ în FNSAR, ca un ultim omagiu pentru cea care a fost colegul nostru, asistent medical DOBRIȚOIU DANIEL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

8.072 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2

Până astăzi, 5 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 508.345 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 399.207 pacienți au fost declarați vindecați.În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.072 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro