Un tânăr eliberat recent din închisoare, și-a ucis trei rude la Constanța

Hila Ovidiu

Ştefan Alexandru Stoica, în vârstă de 21 de ani, eliberat recent din închisoare, și-a ucis cu sânge rece, bunica, mătușa și un văr de 19 ani.

Triplul asasinat a avut loc miercuri seară, într-o casă din municipiul Constanţa. Două femei, mamă şi fiică, şi un tânăr de 19 ani, nepot al acestora, au fost găsite într-o baltă de sânge.

Tânărul ar fi mers acasă, unde locuia şi bunica lui, şi i-ar fi cerut acesteia bani, ştiind că bătrâna primise pensia.

Potrivit anchetatorilor, Ştefan Alexandru Stoica şi-ar fi ucis bunica, mătuşa şi un văr, lovindu-i de mai multe cu un ciocan şi cu un cuţit.

Trupurile victimelor au multiple urme de lovituri, erau practic hăcuite. Urmează ca necropsia să stabilească numărul exact de lovituri primite de fiecare victimă. Acest aspect indică un dezechilibru al autorului. (…) Se pare că mama acestuia şi poate şi bunica îl băteau în copilărie, chiar în faţa amicilor şi colegilor de şcoală, şi de aici s-a acumulat frustrare. El a fost un tânăr izolat şi singuratic, care căuta să işte scandal, iar în timp a devenit foarte violent”, mai spun anchetatorii.

Ştefan Alexandru Stoica a dispărut după comiterea crimelor, fiind prins de poliţişti joi dimineaţă, după aproximativ 12 ore de căutări. El a fost găsit în comuna Cumpăna, pe o bancă, în faţa casei în care locuieşte un fost coleg al acestuia din penitenciar.

Recidivistul a fost audiat de către poliţişti, joi, timp de aproape 12 ore, dar nu a declarat nimic, refuzând să vorbească. El a fost reţinut, joi seară, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat unei instanţe a Tribunalului Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzat pentru omor deosebit de grav.

Ştefan Alexandru Stoica fusese eliberat condiţionat din penitenciarul de la Galaţi în urmă cu zece zile, el fiind condamnat la trei ani de închisoare pentru o tâlhărie.

 

sursa: www.exclusivnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Promovabilitatea la definitivat este de 63,35% după contestații

Ministerul Educației anunță că 63,35% dintre candidaţi au promovat examenul naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2014, după soluţionarea contestaţiilor. Rata finală de romovare la examenul naţional de definitivare în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2014, la nivel naţional, după soluţionarea contestaţiilor, este de 63,35% (4.953 de candidaţi dintre cei 7.819 care au obţinut note […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro