Un nou contraxct de inchiriere pentru cladirea care adaposteste Scoala 10

Hila Ovidiu

Consilierii locali decid joi daca se va semna contractul de inchiriere pe inca 5 ani a imobilului in care functioneaza Scoala Gimnaziala numarul 10. Aceasta este singura unitate de invatamant din Turnisor. Aici invata peste 170 de scolari.

Consilierii locali vor avea joi pe masa un proiect de hotarare care prevede prelungirea contractului de inchiriere a imobilului in care functioneaza Scoala Gimnaziala numarul 10 din cartierul Turnisor. Suma stabilita este de aproape 12.000 de lei lunar iar contractul ar  urma sa fie valabil pe o perioada de  5 ani. Imobilul este inchiriat in permanenta de catre municipalitate inca din anul 2007 cand cladirea a fost retrocedata proprietarului de drept, Biserica Evanghelica.

Jumatate din aceasta suma va intra in conturile Bisericii Evanghelice. Cealalta jumatate va intra intr-un cont al Primariei Sibiu si va fi folosita pentru lucrarile necesare renovarii si ingrjirii acestei cladiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lumanari aprinse in memoria tinerilor din Colectiv

Victimele de la Colectiv au fost comemorate la Sibiu. Zeci de oameni s-au adunat duminica seara in centrul orasului pentru a aprinde o lumanare in memoria celor care s-au stins. Sibienii au continuat si in cursul acestei zile sa aprinda candele. Incendiul din clubul C|olectiv a avut loc in data […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro