Un nou caz de gripa

Gripa continua sa faca victime la Sibiu.  Cel mai recent diagnostic confirmat cu laboratorul este al unui tanar in varsta de 31 de ani din Selimbar. Barbatul, infectat cu virus pandemic, a fost tratat la domiciliu iar acum este in afara oricarui pericol.

Chiar daca cel putin teoretic ne apropiem de primavara, numarul imbolnavirilor cu gripa se mentine constant. Au fost inregistrate in ultima saptamana 44 de suspiciuni. Ba mai mult, a mai fost confirmat cu laboratorul inca un caz. Din fericire bolnavul, un tanar in varsta de 31 de ani este la momentul de fata in afara oricarui pericol.

Din cele 14 cazuri de gripa confirmate in judetul nostru de la inceputul sezonului si pana in prezent au 10 au fost pozitive pentru forma pandemica a virusului. Cele mai multe imbolnaviri provin din municipiul Sibiu. In 4 dintre cazuri victimele au pierdut lupta cu viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident in Boita

Un accident teribil s-a produs in cursul noptii dinspre luni spre marti in zona Boita. Un barbat a fost lovit de un TIR, tarat de catre acesta cateva sute de metri iar mai apoi acrosat de o alta masina. Culmea este ca soferul autotrenului nici nu si-a dat seama ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro