Un nou caz confirmat de infectare cu coronavirus (COVID-19) la Tribunalul Sibiu

stiri redactie

Joi, 29 octombrie 2020, un angajat al Tribunalului Sibiu, ce nu se afla în activitate începând din data de 23.10.2020, ne-a comunicat că a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 în urma prezentării la unitatea medicală în vederea testării.

Din primele verificări, nu s-a identificat o legătură între cele două cazuri, contacții direcți ai noului caz declarat fiind membrii familiei.

Totodată,în cursul zilei de azi, 30.10.2020, un  angajat al Tribunalului Sibiu și un angajat al Judecătoriei Sibiu au acuzat simptome de infectare, fiind anunțați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Proceduri de dezinfecție și igienizare generală au fost deja efectuate în toate spațiile ocupate de instanță.

Conducerea Tribunalului Sibiu urmărește să asigure desfășurarea în bune condiții a activității administrativ judiciare a instanțeişi colaborează îndeaproape cu reprezentanții DSP Sibiu urmând toate măsurile recomandate, astfel,pentru siguranța colegilor și a publicului nostru,  în perioada imediat următoareîntreg personalul instanțelor urmează să fie testat. Rezultatele vor fi aduse la cunoștința publicului.

          Activitatea instanțelorse desfășoară în continuare în condiții normale.

Așadar, facem din nou apel către toți participanții la activitatea judiciară să respecte cu strictețe măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunțate public de către Tribunalul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi proiecte pentru modernizarea străzilor din Sibiu

Primăria Sibiu pregătește noi investiții în modernizarea străzilor în 2021. În această săptămână s-au semnat contractele pentru elaborarea documentației în vederea modernizării străzilor Marburg și Bratislava, iar procedura de achiziție pentru lucrările de modernizarea altor 7 străzi este în curs. “Continuăm investițiile în reabilitarea cartierelor de blocuri, precum și a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro