Un 2015 plin la CNM Astra

Hila Ovidiu

CNM Astra se reinventeaza in acest an. Amplul sir de actiuni ce va face deliciul publicului se va concentra pe Muzeul in aer liber. Avem o veste buna si pentru biciclisti. Se doreste realizarea unui traseu special dedicat acestora tot in muzeul din Dumbrava Sibiului.

astra2Conducerea CNM Astra promite multe surprize vizitatorilor in acest an. Majoritatea evenimentelor vor fi concentrate in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. Elevii care participa la ateliere sau cursuri de pedagogie muzeala vor invata in scoala din Ticera, animatiile culturale vor fi mult mai numeroase iar biciclistii vor avea un traseu special dedicat chiar prin muzeu. Nu vor lipsi nici evenimentele gastronomice. Important este ca acestea vor fi axate nu doar pe gust ci si pe sanatate…Pe parcursul verii nu vor lipsi atelierele in aer liber, concertele de la scena de pe lac si nici mancarurile traditionale pregatite chiar sub ochii vizitatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale ITM

Inspectorii de munca au inceput anul in forta! La nivel national s-au efectuat sute de controale. Pentru neregulile constatate au aplicat amenzi de peste 250 de mii de euro. Si la Sibiu s-au dat zeci de sanctiuni Inspectorii de munca au luat cu asalt inca de la inceputul anului firmele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro