Ultima sedinta CL/CJ

Hila Ovidiu

Consilierii locali si cei judeteni au incheiat joi sirul intalnirilor de lucru din acest an. Alesii locali sau ai judetului au votat ultimele proiecte ale lui 2012. Sedinta lunii decembrie a CJ-ului a primit binecuvantarea IPS Laurentiu Streza. Consilierii se vor reintalni in sedinta abia la finele lunii ianuarie 2013.

Final de an atat pentru consilierii locali cat si pentru cei judeteni. Alesii Sibiului s-au intalnit joi pentru a vota ultimele proiecte din acest an. Cei din subordinea priarului Iohannis au aprobat prin vot rectificari bugetare, lucrari la strazi ajustari de taxe sau proiecte de reabilitare termica a blocurilor. Si consilierii judeteni urmau sa se intalneasca o ora mai tarziu decat cei locali. Aici ultima sedinta din an a primit binecuvantarea Inalt Prea Sfintiei Sale Laurentiu Streza Mitropolitul Ardealului. Printre proiectele carora consilierii judeteni le-au dat unda verde se numara si strategia de dezvoltare a judetului pentru urmatorii ani pana in 2020. aici fostul presedinte de CJ, Martin Bottesch a recomandat initial retragerea proiectului si documentarea sa mai temeinica. Proiectul a fost supus totusi votului.Atat consilierii locali cat si cei judeteni se vor mai intalni in sedinta ordinara pentru votarea a noi proiecte abia la finele primei luni a lui 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alte 4 strazi reabilitate in PIDU

Reabilitarea a inca patru strazi a fost inclusa in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana. Este vorba despre Calea Gusteritei, strada Magheranului, strada Otelarilor si strada Macaralei. Pe toate cele patru strazi se va reface carosabilul si trotuarele. Doua strazi din cadtierul Lazaret, o strada din cartierul Tiglari si o alta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro