Turnisorul intra in reabilitare

Hila Ovidiu

Veste buna pentru locuitorii cartierului Turnisor. Zona de blocuri intra in reparatii capitale. Contractul pentru efectuarea lucrarilor a fost deja semnat si are o valoare de 6 milioane de lei.

Lucrarile vin dupa ce anul trecut au fost modernizate caertierul Dioda, portiuni din Hipodrom, Resita II sau Valea Aurie. Anul acesta a venit randul Turnisorului si a zonei Hipodrom 1. Contractul pentru lucrarile din Turnisor a fost deja semnat. El prevede amenajarea unei suprafete de 25000 de metri patrati. Valoarea lucrarilor este de 6 milioane de lei. Se estimeaza ca interventiile vor fi realizate intr-o perioada de 6 luni. Proiectul prevede realizarea unor lucrari la carosabil si trotuare, reamenajarea a 500 de locuri de parcare, modernizarea retelelor de apa, introducerea cablajelor in subteran si modernizarea iluminatului public.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

24 de ore si niciun furt...

Situatie inedita la Politia Sibiu. 1 martie a fost prima zi din an in care nu s-au raportat furturi! Majoritatea cazurilor de infractionalitate constatate de politistii sibieni au vizat in special ramura de legislatie rutiera. Politistii sunt de-a dreptul socati dat fiind faptul ca nu a fost anuntat timp de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro