Turistii straini au invadat Sibiul

Hila Ovidiu

Turistii straini au luat cu asalt in acest weekend Sibiul. Oamenii au profitat de vremea frumoasa din ultima perioada si au venit sa faca un tur al Transilvaniei. Acestia au fost impresionati de-a dreptul de frumusetea orasului nostru, spunand ca este unul dintre cele mai pitoresti vizitate vreodata.

Sute de turisti s-au perindat saptamana aceasta pe la Sibiu. Majoritatea lor provin din Spania si Germania. Oamenii au fost profund impresionati de frumusetea orasului nostru. Unul dintre turistii cu care am stat noi de vorba spunea ca a venit tocmai de pe taram spaniol pentru a face un tur al Transilvaniei. Cei mai multi dintre ei au spus ca vor veni in aceasta vara si insotiti de restul membrilor familiei pentru a le arata frumusetea orasului de pe malul Cibinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cercetati penal pentru braconaj

Doi tineri din Mag sunt cercetati penal dupa ce au pescuit ilegal intr-un iaz apartinand unei ferme piscicole. Politistii au gasit asupra tinerilor pestele prins si uneltele folosite pentru pescuit, astfel incat le-au intocmit imediat dosare penale . Cei doi barbati in varsta de 22, respectiv 26 de ani, ambii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro