Turisti accidentati pe trasee turistice

studio

O femeie care a suferit un grav accident in zona Arpasu Mic, pe traseul turistic ce duce spre Cabana Podragu a fost salvata joi cu elicopterul din munti. In aceeasi dupa-amiaza a mai avut nevoie de ajutorul salvamontistilor si un barbat care si-a rupt piciorul si un motociclist care a cazut pe Transfagarasan.

Interventie dificila a salvamontistilor sibieni, care au salvat de pe crestele Fagarasului o femeie de 75 de ani, care a suferit un accident pe munte. Aceasta se indrepta spre Cabana Podragu, cand a cazut si si-a fracturat clavicula. Salvamontistii au cerut ajutorul elicopterului SMURD Targu Mures pentru a o cobora pe femeie de pe munte.
Si nu a fost singura misiune pe care salvamontistii sibieni au dus-o la implinire cu succes miercuri. Ei au mai coborat de pe Fagaras, din zona Fereastra Zmeilor, un barbat care si-a rupt piciorul si au acordat primul ajutor unui cetatean austriac care a cazut cu motocicleta pe Transfagarasan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Encefalita de capuse, confirmata la Sibiu

De la debutul isteriei provocate de capuse, in judetul Sibiu au fost inregistrate, pana acum, trei suspiciuni de encefalita de capuse. Daca unul dintre cazuri a fost infirmat, cel de-al doilea este inca in cercetari, iar in cel de-al treilea caz medicii s-au confruntat cu o boala cat se poate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro