Truck & Bus

Hila Ovidiu

Timp de 7 zie politistii rutieri au in vizor masinile de transport persoane si tir-urile. Oamenii legii anunta ca alaturi de cei de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transport Rutier vor face verificari la sange. Cei care nu au masinile in regula risca amenzi usturatoare!!!

imagesControalele au inceput luni si vor continua pana duminica inclusiv. Politistii rutieri si specialistii de la controlul traficului rutier s-au postat in prima zi a saptamanii la Aciliu. Au tras pe dreapta autovehiculele de transport public de persoane cu capacitatea mai mare de 8 + 1 locuri si pe cele de transport public de marfa cu o capacitate mai mare de 3,5 tone. Controlalele vizeaza atat masinile inmatriculate in tara noastra cat si pe cele care doar tranziteaza Romania. In judetul nostru in primele 8 luni ale anului s-au produs 12 accidente grave in care au fost implicate masini de transoport persoane si marfa. In acestea 5 persoane si-au pierdut viata si alte 11 au fost grav ranite. Lor li se adauga inca 8 persoane care au scapat cu rani usoare. La aceeasi categorie de participanti la trafic s-au mai inregistrat 11 accidente usoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce e Ebola?!?

Calatoriti in strainatate? Aveti grija de sanatatea dumneavoastra! Mai ales ca in ultima vreme au fost confirmate tot mai multe cazuri de Ebola. Medicii ne explica ce este aceasta boala si cum sa ne ferim de ea. Aveti de facut drumuri in strainatate? Protejati-va sanatatea. Mai ales acum, cand Ebola […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro