Trimisi „la racoare” pentru diferite infractiuni

Hila Ovidiu

Doi barbati din judetul nostru au fost ridicati in vederea executarii pedepsei cu inchisoarea. Primul dintre ei este un tanar care va sta dupa gratii mai putin de un an pentru violare de domiciliul iar cel de-al doilea, va avea statut de detinut 5 ani si jumatate. Cel din urma este acuzat de tentativa de omor.

Primul dintre barbatii care vor merge dupa gratii este un tanar de 24 de ani din Agarbiciu. Acesta are de executat o pedeapsa de 10 luni fiind acuzat de lovire sau alte violente si violare de domiciliu. Mult mai grav este insa cazul unui barbat de 32 de ani din Chirpar. Cel din urma este condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru tentativa de omor. Cei doi au fost deja incarcerati in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DSP SCHIMBA MACAZUL

În urma valului de îngrijorare creat de informaţiile referitoare la creşterea numărului de înţepături de căpuşe în judeţul Sibiu, cu precădere în Municipiul Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică ( DSP) Sibiu schimbă strategia de comunicare şi furnizează statistici despre cazurile noi doar pe site-ul instituţiei.Astfel, la scurt timp după ce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro