Tren in pericol

Hila Ovidiu

Trei barbati sunt cercetati pentru furt calificat dupa ce au sustras doua coloane de telefonie CFR si bucati de cale ferata. Acestia au fost retinuti de politistii din cadrul Biroul Judetean de Politie Transporturi Sibiu.

Cei 3 barbati sunt suspectii furtului a doua coloane de telefonie CFR. In cursul noptii de 23/24 aprilie, in urma unei actiuni desfasurate de politistii Postului de Politie Transporturi Feroviare Copsa Mica si Biroului Judetean de Politie Transporturi Sibiu, au fost identificati si retinuti trei barbati, in varsta de 21, 34 respectiv 41 de ani. Cei trei barbati transportau intr-o caruta doua piese metalice din fonta, in greutate totala de aprox. 160 kg., cu intentia de a le valorifica la o societate comerciala specializata in colectarea si valorificarea materialelor reciclabile.  In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca cele doua piese metalice sunt componentele a doua coloane de telefonie CFR, apartinand de zona de Telecomunicatii CFR Alba Iulia.  Prejudiciul cauzat, in valoare de aprox. 1814 lei, a fost recuperat, cele doua coloane telefonice fiind restituite unitatii pagubite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ploi, grindina si vijelii pana joi dimineata

Cod galben de ploi si vijelii in aproape toata tara. Practic, doar 5 judete de pe teritoriul Romaniei au scapat de aceasta avertizare meteorologica. Pentru Sibiu s-a preconizat ca vremea se va schimba incepand cu ora 15.00 iar meteorologii au avut perfecta dreptate. Imediat dupa ora mentionata, cerul a inceput […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro