Traversari neregulamentare, sanctionate

Hila Ovidiu

Zeci de pietoni au fost sanctionati la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce au traversat strada neregulamentar, pe langa zebra. Doar prezenta politistilor i-a facut sa se razgandeasca pe multi pietoni pregatiti sa traverseze pe unde ii taia capul. Cei care nu i-au observat pe oamenii legii au incercat sa fuga de amenda, dar nu prea au reusit.

O actiune desfasurata de catre politistii rutieri pe linia indisciplinei pietonilor s-a soldat cu zeci de amenzi pentru acestia din urma. In numai 10/15 minute, de exemplu, in zona Pietei rahova din Sibiu, politistii au identificat in jur de 10 pietoni care au traversat neregulamentar, la doar 15-30 de metri de zebra.  Acest om, de exemplu, recunoaste ca nu e oprima data cand greseste, insa se scuza cu faptul ca s-a asigurat inainte de a traversa. O alta doamna se angajeaza in traversarea strazii prin loc nepermis, iar pe la jumatatea drumului, cand vede politistul, face cale-toarsa, in hohotele de ras ale martorilor. Insa promite solemn ca nu va mai travesa neregulamentar. Oamenii legii spun ca au intalnit zeci de astfel de cazuri. Oameniii se pregatesc sa traverseze neregulamentar, dar la vederea politistilor se razgandesc. Daca nu ar fi niciun politist de fata, ar traversa pe langa zebra. Asa au facut multi pietoni care au ajuns in  spital sau, mai rau, si-au pierdut viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inecat in Olt

Un barbat de aproximativ 50 de ani si-a pierdut viata duminica, in raul Olt, aproape de granita cu judetul Valcea. Barbatul a vrut sa se racoreasca, a intrat in apele raului, dar nu s-a mai intors la mal. Pompierii l-au cautat aproape doua ore, iar in cele din urma i-au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro