Tratamente inovatoare pentru prediabet si diabet de tip 2

Numarul cazurilor de diabet zaharat, atat de tip1 cat si de tip 2, au crescut alarmant in Europa! Romania nu face din pacate rabat de la acest trend nefast. Ba mai mult, statisticile arata ca, la fiecare bolnav de diabet diagnosticat, exista inca un caz care nu a fost descoperit. Vestea buna este ca si tratamentul acestei maladii a evoluat iar in cazul descoperirii bolii in faza incipienta, evolutia poate fi stopata cu succes!

Suntem in secolul XXI insa populatia lumii este parca mai bolnava ca niciodata. Una dintre bolile care macina sanatatea oamenilor si decimeaza populatia intr-un ritm alert, este diabetul zaharat. Ambele sale forme sunt grave si foarte greu de tinut in frau.

Medicii spun ca preventia este cea mai buna reteta insa pentru ghinionistii care au facut deja diabet sau  doar au indicele glicemic crescut peste limitele normale sunt medicamente speciale care ii ajuta sa tina boala in loc.

Pentru a preveni aparitia diabetului se recomanda adoptarea unui stil de viata sanatos, evitarea dulciurilor si practicarea de sporturi menite sa ii ajute pe oameni sa isi mentina greutatea optima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Schimbari la "Prima Casa"

Se schimba programul Prima Casa. Acesta va avea o noua denumire si va veni la pachet cu cresterea garantiilor din partea statului de la 50 a 80%. “Prima casa”, programul prin care sute de mii de romani si-au achizitionat o locuinta s-ar putea schimba din temelii. In primul rand acesta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro