Tratamente de lux la Sibiu

Hila Ovidiu

Rasfat de ultima generatie la Sibiu! Atat femeile, cat si barbatii se pot bucura mai nou de terapii faciale si corporale ce imbina perfect atingerea, respiratia si aroma. Acestea nu sunt decat o alta descoperire a britanicilor.

 

Sibienii au fost prezenti joi seara la deschiderea primului centru din tara bazat pe terapii faciale si corporale cu produse de lux . Tratamentele combină tehnici de masaj din India, Tibet, China, Japonia si Hawai, iar produsele sunt bazate pe ingrediente naturale. La inaugurare a fost prezenta si Florentina Opris, realizatoarea unor emisiuni de sanatate. Aceasta a profitat de moment, pentru a-si prezenta cartea ’’Sport, dietă & vedete’’, lansata in februarie, dar si sa vorbeasca despre un stil sanatos. Despre ce beneficii ne pot aduce terapiile si produsele de ultima generatie  aduse tocmai din Marea Britanie pentru sibieni veti putea afla numai urmarind emisiunea Stil Sanatos cu Simona Tene in fiecare miercuri de la ora 19.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mineralia a revenit la Sibiu

Pietre semipretioase de toate formele, culorile, pe toate gusturile si pentru toate buzunarele. Acestea sunt ofertele cu care sibienii sunt imbiati sa treaca pragul noii expozitii cu vanzare Mineralia. Noutatea acestei editii o reprezinta bijuteriile din pietre combinate. Cei care vor sa vada expozitia de la Casa Albastra o pot […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro