Trasi pe sfoara!

alin

Teapa cu locuri de munca la Sibiu! Mai multi romani, au dat bani si au ramas cu ochii-n soare, desi sperau la un job bine platit peste hotare. Zeci de persoane s-au adunat luni in fata unei firme pentru a cere socoteala administratorului. Raspunsul a fost: , Puteti face reclamatie la politie’.

Somajul este in crestere, iar banii tot mai putini. Asa, multi romani isi pun nadejdea in locuri de munca in strainatate. Pe internet, zeci de firme ofera slujbe in Germania la salarii de peste 1200 de euro. Oamenii dau bani pe contracte de mediere si consultanta si in final, se trezesc ca sunt trasi in piept.
D-l Marius Alexa este din Lugoj. El a gasit anuntul pe internet. Impreuna cu sotia sa au venit la Sibiu in urma cu o luna de zile pentru a incheia un contract in vederea gasirii unui loc de munca. Reprezentatii firmei le-a promis ca in curand vor pleca in strainatate dar, nu a fost asa.

Ei nu sunt din pacate singurii. In fata societatii de pe strada Targul Vinului au ajuns si alti romani pentru a cerere socoteala.

Reclamanti din toata tara solicita restituirea sumelor cu care se considera „tepuiti” de cautatorii de joburi . La politie, exista deja si cateva plangeri

Administratorul societatii a refuzat sa ofere detalii cu privire la contractele incheiate cu cateva sute de romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SCANDALOS!!! Minore mângâiate pe sâni, de preot, în timpul spovedaniei

Doru Mihai Cozma, preot în comuna Scobinţi din județul Iaşi, își mângâia pe sâni, enoriașele minore, care veneau la el să se spovedească. Preotul din comuna Scobinţi este într-un mega scandal, fiind acuzat că hărțuia sexual minorele care veneau la spovedit. În timp ce le băga cu capul sub patrafir […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro