Traseu cultural pentru ciclisti

Hila Ovidiu

Membrii Asociatiei “Tura in Natura“ au inaugurat duminica un nou traseu turistic, care se adreseaza iubitorilor de drumetii pe bicicleta. Traseul cicloturstic “Emil Cioran” porneste din Parcul Sub Arini din Sibiu si se termina la Casa Memoriala “Emil Cioran” din Rasinari.

Cu toate ca judetul Sibiu are un potential cicloturistic ridicat, pana acum pe teritoriul sau a fost marcat un singur traseu cicloturistic, intre orasul Cisnadie si Varful Magura. In orasul Sibiu numarul biciclistilor este estimat la cateva mii, dintre care doar o mica parte sunt ciclisti sportivi cu o bunapregatire fizicasi tehnica. In aceste conditii, Asociatia “Tura in Natura” a considerat ca este absolut necesara amenajarea unui traseu catre Rasinari. Astfel, sambata a fost inaugurat Traseul cicloturistic “Emil Cioran”, care se adreseaza tututoro amatorilor de bicicleta.Traseul porneste din Parcul Sub Arini si ajunge pana la Casa Memoriala “Emil Cioran din Rasinari.Desi sambata a fost frig si a plouat, multi ciclisti au tinut neaparat sa parcurga acest traseu, deoarece, pentru majoritatea dintre ei, bicileta a devenit un stil de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nom, cainele minune

Este unic in Romania si raspunde la numele de Nom. El este cainele capabil sa redea linistea familiilor care au pierdut persoane dregi. Nom este cel care gaseste cadavrele pierdute in adancurile apelor, pe care salvatorii le cauta saptamani, chiar luni, fara rezultat. Ciobanescul german si conductorul sau s-au pregatit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro