Transalpina a fost redeschisa traficului rutier

De miercuri se poate circula oficial pe Transalpina. Drumul a fost curatat de zapada acolo unde a fost cazul insa traficul este permis cu anumite restrictii. In plus, pentru siguranta celor care tranziteaza cel mai frumos drum din Romania, o comisie va verifica starea carosabilului zilnic.

Reprezentantii CNAIR anunta ca Transalpina s-a redeschis circulatiei rutiere incepand de astazi pe sectorul dintre Ranca si Obarsia Lotrului. Decizia redeschiderii Drumului Regilor dupa sezonul de iarna s-a luat in urma unor ample verificari cu privire la starea carosabilului.

Atentie insa! Circulatia se face cu anumite restrictii. Prima restrictie este cea de tonaj. Nu pot circula masini cu masa maxima totala autiriata mai mare de 3,5 tone. Exista si restrictii de viteza. In acest caz limita maxima admisa este de 30 de kilometri pe ora.

Drumul este practicabil zilnic intre orele 08.00 si 20.00.

Pentru siguranta celor care tranziteaza DN67 C vor fi comisii care vor verifica periodic starea drumului.

Circulatia pe Transalpina va ramane deschisa traficului rutier pana la mijlocul lunii octombrie cu posibilitate de prelungire pana la 1 noiembrie daca vremea o va permite.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS