Tragedie pe DN 1 T

Hila Ovidiu

Un barbat si-a pierdut viata miercuri dimineata pe DN 1, in urma unui grav accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme si o cisterna. De vina pentru producerea evenimentului a fost soferul cisternei, care nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul care circula in fata sa si a incercat sa evite impactul patrunzand pe contrasens. Aici s-a izbit in plin intr-un autoturism care tracta o rulota. Soferul autoturismului a murit pe loc.

Soferul care conducea cisterna ce se indrepta pe DN1T spre DN 1 nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina care circula inaintea sa si care s-a incadrat pentru a vira la stanga, spre curtea unei societati comerciale. A acrosat autoturismul insa pentru a evita un impact mult mai violent a virat repede stanga si a patruns pe contrasens. Aici a izbit in plin un alt auutorurism care circula regulamentar si care tracta o rulota. Barbatul din autoturism nu a avut nicio sansa de supravietuire. Masina sa a fost facuta praf.Tupul neinsufletit al soferului a fost scos dintre fiare de catre pompierii de la descarcerare. Barbatul se intorcea din Olanda, de unde isi cumparase rulota pe care o tracta. Era din Bucuresti si mai avea doar 300 de kilometri pana acasa. In accident a mai fost ranit usor si soferul autoturismului care a fost acrosat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gravide în acelaşi timp

    Denisa şi Raluca Tănase îşi doresc nespus de mult să devină mame în aceeaşi perioadă. Cu toate că Raluca nu are o relaţie în acest moment, spre deosebire de sora ei, Denisa, care este măritată, fetele vor să nască în acelaşi timp. Asa ca,  planurile sunt făcute, cele două […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro