Tragedie la intrarea in Boita

Hila Ovidiu

Accident tragic pe DN7 la intrare in Boita!!! Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce un tir s-a rasturnat. Autotrenul s-a rasturnat si doi dintre cei trei pasageri aflati in cabina masinii au decedat pe loc. Celalalt pasager a fost transportat de un echipaj Smurd la spital. Traficul a fost blocat ore in sir pe ambele sensuri.

DN 7 a devenit sambata un drum al mortii. Doi oameni si-au pierdut viata si un al treilea a fost grav ranit dupa ce TIR-ul in care se aflau a derapat si s-a rasturnat. Accidentul s-a produs la iesirea din Talmaciu spre Boita, intr-o curba deosebit de periculoasa. Cei trei se aflau in cabina autotrenului care circula spre Sibiu. Dupa ce mastodontul a derapat si s-a izbit de parapet apoi s-a rasturnat, doi barbati care se aflau  in fata, pe banchete, au fost aruncati pe carosabil si au decedat pe loc. Al treilea barbat se afla in spatele cabinei, dormea in momentul producerii accidentului si a fost singurul supravietuitor al tragediei In urma accidentului, DN 7 a fost blocat complet. Coloanele de autoturisme s-au intins pe mai bine de zece kilometri, iar politistii rutieri au incercat aproape doua ore sa gaseasca un utilaj care sa poata trage TIR-ul de pe partea carosabila si sa dea drumul circulatiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tragedie la Boita

Accident tragic pe DN7 la intrare in Boita!!! Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce un tir s-a rasturnat. Autotrenul s-a rasturnat si doi dintre cei trei pasageri aflati in cabina masinii au decedat pe loc. Celalalt pasager a fost transportat de un echipaj Smurd la spital. Traficul a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro