Trafic restrictionat de Ziua Armatei

Hila Ovidiu

Ceremonia dedicata Zilei Armatei Romane inchide Bulevardul Victoriei. Singurele masini care vor avea voie sa circule in zona vor fi cele de transport public.

Atentie soferi!!! Ceremonialul dedicat Zilei Armatei Romane blocheaza traficul pe Bulevardul Victoriei. Vor avea acces doar mijloacele de transport public. Restrictiile de trafic si chiar inchiderea circulatiei sunt necesare pentru desfasurarea in conditii de siguranta a ceremonialului militar si religios. Masurile de siguranta vor fi asigurate de catre Politia Municipiului Sibiu, Politia Locala si Politia Militara. Soferii pot folosi stradutele adiacente pentru a ajunge in si din centrul orasului spre sau dinspre alte cartiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ceremonial militar si religios in fata Cercului Militar

Duminica este Ziua Armatei Romane! Evenimentul va fi marcat si la Sibiu. ceremonialul militar si religios va avea loc la Monumentul ostasului din toate timpurile. Ca in fiecare an la data de 25 octombrie este sarbatorita Armata Romana. In fiecare judet al tarii vor avea loc ceremonii speciale dedicate Zilei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro