Tot mai multi angajati fac infarct la locul de munca!

Hila Ovidiu

In incercarea de a obtine un job, oamenii aleg sa isi ascunda afectiunile medicale de care sufera. Cel mai adesea se intampla asta in cazul cardiacilor. Asa se explica faptul ca tot mai multi oameni mor de inima la locul de munca!

imagesDin disperare, multi oameni accepta locuri de munca in conditii neprielnice sau le ascund angajatorilor faptul ca sufera de anumite afectiuni cum ar fi cele cardiace sau diabetul. Si asta doar pentru a obtine un loc de munca menit sa le ofere o paine sigura in fiecare zi. De vina pentru aceste situatii sunt pe de-o parte potentialii angajati care se declara apti de munca din toate punctele de vedere, iar pe de alta parte angajatorii care inainte de a-i incadra in munca si de a le trasa sarcinile nu le fac controale medicale amanuntite si nici macar controale periodice dupa ce au fost angajati. Statisticile de la Sibiu arata ca din 30 de accidente mortale de munca mai bine de jumatate au avut la baza infarctul. Inspectorii ITM le atrag atentia angajatorilor ca mai ales in aceste momente cand trecem printr-o perioada cu temperaturi ridicate sa acorde o atentie deosebita angajatilor aflati in grad de risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Insolatia este o urgenta medicala!!!

Caldura din ultimele zile ultimele zile le da mari batai de cap sibienilor. Mai multi oameni au ajuns la spital cu insolatie. Municipalitatea a decis amplasarea a 8 puncte de prim ajutor in oras. Miercuri a fost cea de-a treia zi consecutiva in care tara noastra s-a “prajit” la mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro