Tineri gasiti morti la marginea padurii

Hila Ovidiu

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale Sibiu impreuna cu criminalistii au de rezolvat un caz misterios. Doi tineri, barbat si femeie, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani au fost gasiti decedati la marginea unei paduri din Boita. Niciunul dintre cele doua cadavre nu prezenta urme de violenta, deci oamenii legii exclud varianta unei crime.

Caz enigmatic pentru politistii sibieni. In urma cu trei zile, in zona Boita, au fost descoperite la marginea unei paduri, doua cadavre cu identitate necunoscuta. Este vorba despre doi tineri, un barbat si o femeie, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani. Niciunul dintre cele doua cadavre nu prezenta urme de violenta, deci cauza decesului este in continuare un mister pentru oamenii legii. In urma cercetarilor efectuate,  politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au reusit sa gaseasca cateva fotografii ale celor doi tineri decedati. Asa au reusit sa dea si de urma familiilor. Cei doi tineri sunt, cel mai probabil din judetul Prahova, iar cei despre care se crede ca fac parte din familiile victimelor urmeaza sa faca identificarea cadavrelor pentru a le confirma identitatea. Oamenii legii nu au habar, deocamdata, cum au murit cei doi sau din ce motive. Cercetarile in acest caz continua.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CJ vrea depozite pentru produsele agro alimentare

O piata volanta si macar un depozit de pastrare a marfurilor agro-alimentare. Acestea sunt ambitiile actuale ale Consiliului Judetean pentru a sprijini producatorii din Sibiu. Iar daca pana la constructia depozitelor o sa mai treaca putin timp, piata volanta va fi inaugurata chiar in prima zi a lui septembrie.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro